Ford Privatleasing 2017-12-11T12:01:17+00:00
Nissan logo

Ford privatleasing

Ford har igennem flere årtier været en stor succes i Danmark. Både grundet deres familievenlighed og deres store alsidighed i størrelser. Nu tilbyder vi Ford privatleasing af diverse Ford-modeller. Det betyder, at du hurtigt kan anskaffe dig en bil, der passer til dig både størrelses- og forbrugsmæssigt. Vores leasingaftaler anvender FDM’s leasingkontrakt, som sikrer dig gode vilkår i forbindelse med privatleasing. Læs mere om mulighederne og fordelene ved at privatleasing en af vores Ford-modeller her.

Ford Fiesta

Ny Ford Fiesta

Mdl ydelse fra:2.195,-

Udbetaling fra: 7.995,-

Ford Focus

Ford Focus

Mdl ydelse fra:2.895,-

Udbetaling fra: 14.995,-

Ford C-Max

Ford C-Max

Mdl ydelse fra:2.895,-

Udbetaling fra: 14.995,-

Ford mondeo

Ford Mondeo

Mdl ydelse fra:3.895,-

Udbetaling fra: 19.995,-

Ford Kuga

Ford Kuga

Mdl ydelse fra:3.495,-

Udbetaling fra: 19.995,-

Nemt og overskueligt med vores prisberegner

Oftest kan det være indviklet at finde ud af, hvad du helt præcis skal betale for din leasingaftale. Sådan er det ikke hos os. Her kan du nemt og enkelt finde frem til din pris via vores prisberegner. Når du bruger prisberegneren, skal du tage stilling til:

 • Hvilken model du ønsker
 • Hvor mange måneder du ønsker at afdrage over
 • Hvilken farve du ønsker modellen i
 • Hvor mange kilometer du kører pr. år
 • Hvilken grad af fabriksmonteret ekstraudstyr du ønsker

Når du har svaret på disse oplysninger, vil beregneren finde frem til, hvor meget du skal betale om måneden. Dernæst kan du indtaste dine personlige oplysninger, og vi vil fremsende dig et tilbud på leasingaftalen. Det tilbud er selvfølgelig uforpligtende.

Mulighed for privatleasing af mange Ford-modeller

Uanset om du er enlig, har en kæreste eller kone og børn er Ford privatleasing aktuelt for dig. Ford tilbyder nemlig privatleasing på rigtig mange modeller – både store, små og dem, der ligger derimellem. Disse modeller har vi hos Letslease.dk. Her ser du en oversigt over de modeller, der kan leases hos os:

 • Ford KA+ Ultimate
 • Ford Fiesta Titanium
 • Ford Fiesta Trend
 • Ford Focus Trend
 • Ford Kuga Trend
 • Ford Kuga Titanium

Derfor henvender vores Ford privatleasing sig ikke kun til en bestemt målgruppe, men favner bredt i form af stor alsidighed. Uanset, hvilken situation du er i, vil der være mulighed for en god leasingaftale for dig.

Den smarte Ka+ og elegante Fiesta

Har du brug for en leasing af en mindre personbil, er både Ford Ka+ og Ford Fiesta gode løsninger. Her får du en yderst stabil bil til en billig pris. Ford Ka+ kan leases fra 1.885 kroner om måneden og et engangsbeløb på 4.995 kroner, mens Fiestaens pris starter ved 1.965 kroner i månedligt afdrag, mens engangsbeløbet ligeledes er på 4.995 kroner.

Det gør de to modeller til billige og sikre leasingmuligheder til dig, der har forbrug til en mindre personbil, men ikke ønsker et værditab på bilen eller uforudsete udgifter i form af reparation eller service.

Den familievenlige Ford Focus kan leases uden engangsbetaling

Som noget helt særligt tilbyder vi Ford privatleasing af Focus uden en engangsbetaling. Det betyder, at du kun skal betale et månedligt afdrag. Det er en oplagt mulighed for at få fingrene i verdens mest solgte bil. Noget, Ford Focus er blevet, fordi den giver køreglæde, er familievenlig og rummer masser af sikkerhed og ekstraudstyr.

Ford Focus er en oplagt mulighed for jer, der ønsker en familiebil til et fast månedligt afdrag og uden engangsbetaling.

Den teknologiske Ford Kuga for dig, der ønsker enførsteklassesbil

Ford Kuga er den største Ford, der kan privatleases. Den er perfekt til dig, der ønsker en raffineret bil med masser af teknologisk udstyr. Her kan du vælge mellem Ford Kuga Trend og Ford Kuga Titanium.

Ford Kuga giver dig masser af plads, hvis I er en stor familie, og den er veludstyret med god sikkerhed, der giver tryghed til dig, som har børn.

Fordelen ved at privatlease en Ford hos os

Der er en række gode fordele ved at privatlease en Ford hos Letslease.dk. Vi har lavet en oversigt over, hvorfor Ford privatleasing er en god mulighed for dig:

 • Der er mulighed for at lease en Ford i alle størrelser
 • Du skal ikke tænke på uforudsete udgifter i form af reparation og service – de er inkluderet i leasingaftalen
 • Du skal ikke tage højde for, at bilen taber værdi
 • Via vores prisberegner kan du nemt og enkelt finde ud af, hvad du skal betale hver måned og planlægge din økonomi herefter

Ønsker du at vide mere om fordelene ved at privatlease eller om leasing generelt, kan du læse vores guide om privatleasing. Her finder du fordele, ulemper, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du skal forholde dig til et tilbud på privatleasing.

En leasingaftale kan være med til at give en økonomisk stabilitet

Menneskers økonomi er forskellige, og nogle har et større rådighedsbeløb end andre. Alligevel kan en leasingaftale være med til at skabe en stabilitet i økonomien, da værditab på bilen og uforudsete udgifter i form af reparation og service er inkluderet i aftalen. Er du derfor typen, der godt kan lide at have faste udgifter, som du kan planlægge efter, er privatleasing af en af vores Ford-modeller en god løsning. Om det så skal være en lille Ka+, en stor Kuga eller en mellemting, vælger du selvfølgelig selv.

Vi giver dig de bedste leasingbetingelser

Når du privatleaser din Ford hos Letslease.dk, sikrer vi dig de bedste vilkår. Det ved vi, da vi følger FDM’s leasingkontrakt, som giver dig en række fordele. De væsentligste kan du læse herunder:

 • Du leaser din Ford til en fast pris om måneden – det kan en renteændring ikke ændre på
 • Du kan opsige bilen med en måneds varsel efter 11 måneder og resten af leasingperioden
 • Leasingfirmaet kan ikke ophæve leasingaftalen, medmindre du ikke betaler
 • Du er dækket af garanti igennem hele leasingperioden. Også selvom fabriksgarantien skulle udløbe i mellemtiden
 • Du kan bruge bilen, som var det din egen. Det vil sige, at andre familiemedlemmer og venner også må låne bilen. Dog har du stadig ansvaret – præcis som ejede du bilen
 • Der er fuld service på bilen i leasingperioden

Ønsker du at læse mere om FDM’s leasingkontrakt, kan du gøre det lige her. Aftalen sikrer dig gode vilkår, og derfor er der en god tryghedsfaktor ved at lease bilen hos os. Skulle du have spørgsmål til kontrakten, dine vilkår eller til privatleasing generelt, er du velkommen til at kontakte os.